Polideportivo
»
»
»
»
»
MOTOCICLISME | Canet pateix una caiguda i s’allunya del líder en la classificació

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Arón Canet Silverstone
Arón Canet cau amb Arenas en el GP de Silverstone.

MOTOCICLISME | Canet pateix una caiguda i s’allunya del líder en la classificació

Arón Canet cau amb Arenas en el GP de Silverstone.

Aquest cap de setmana es disputava la dozena prova del mundial de motociclisme en el circuit de Silverstone. Com anunciem a l’anterior carrera, comptàvem amb quatre representants en la categoria de Moto3 i dues en Moto2. A més de dos pilots en cada categoria que representarien a el Àngel Nieto Team, equip valencià.

Moto3

Carrera típica de la categoria inferior en el Circuit de Silverstone, en un gran grup liderant la carrera i un altre gran perseguidor d’aquest.

Arón Canet va estar desaparegut del grup de cap durant tota la primera part de la carrera. El de Corbera va tindre un problema quan Albert Arenas, pilot de l’Ángel Nieto Team, quan es va caure davant d’ell i el catalá va tirar a Canet. En canvi, Lorenzo Dalla Porta, el seu màxim competit pel títol i segon del mundial, ha estat rodant per davant durant tota la carrera. Canet volia quedar per davant d’ell per a mantenir el lideratge però no va poder ser. El valencià va acabar la carrera en trezena posició i Dalla Porta en la tercera. Pel que l’italià continua amb el lideratge del mundial.

Canet es troba a 14 punts de diferència amb Dalla

Per part seua, Jaume Masiá eixia des de la trezena posició. La sort no li va acompanyar al algemesinense quan, en les últimes voltes es va anar fora de la pista quan estava intentant aconseguir una posició més. Finalment, va a acabar en la onzena posició.  Sergio García, per la seua part, ha acabat dinové. Albert Arenas, pilot de l’Àngel Nieto Team, va va patir una caiguda i Raúl Fernández va acabar dihuité.

Moto2

Iker Lecuona feia una carrera conservadora. Va lluitar amb el segon grup i va finalitzar la carrera en la onzena posició.

Navarro va tornar a pujar al podi.

Per part seua, Jorge Navarro va fer una bonica carrera de principi a fi al grup davanter. El jove de la Pobla de Vallbona ha aconseguit la segona posició de podi.

Categorías Polideportivo