Polideportivo
»
»
»
»
»
Coneix a l’expedició valenciana per al Nacional de Carretera de Salamanca

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Nacional Ciclismo Adaptado Carretera 2019

Coneix a l’expedició valenciana per al Nacional de Carretera de Salamanca

El divendres 3 de maig donarà el tret de sortida el Campionat d’Espanya de Ciclisme Adaptat en Carretera 2019, una competició que s’estendrà fins al diumenge 5 de maig i que es disputarà en les localitats salmantines de Santa Marta de Tormes, Villares de la Reina i Salamanca.

Més de 110 corredors es donaran cita en el torneig nacional on coneixerem als nous campions d’Espanya de contra el crono, de línia i de Team Relay. Un Nacional que aquest 2019 pot presumir de comptar amb una alta participació femenina.

Selecció Comunitat Valenciana

El seleccionador valencià Juan Carlos Balbas ha fet pública la convocatòria per a la cita de Salamanca. Una expedició que estarà integrada per Víctor Rotaru (MH3), Fran Tamarit (MH5), Rubén Capdevila (MB), Enrique Molinero  (pilot), Octavio Guilabert (MB) i Eloy Terol (pilot).

Divendres 3 de maig

Santa Marta de Tormes donarà el tret de sortida amb el Team Relay, on la selecció catalana defensa títol. Un or que va conquistar l’any passat en Villadiego. Els seus principals rivals seran la selecció gallega, la selecció madrilenya i la castellà-manxega.

Dissabte 4 de maig

A partir de les 16.00 hores de la vesprada, des de Villares de la Reina, s’emprendran les proves contra el crono que es duran a terme sobre un circuit de 9,3 quilòmetres. En funció de la modalitat, els inscrits hauran de fer una volta, dos o tres.

Diumenge 5 de maig

L’última jornada es reservarà per a les proves en línia, que es disputarà sobre un circuit urbà eminentment pla que constarà de 7,5 quilòmetres. De la mateixa manera que ocorre amb les proves contra el crono, els competidors de cada especialitat donaran un nombre determinat de voltes.

Por Golsmedia