Remo
»
»
»
»
»
REM | Dénia acomiada el diumenge la Lliga SUMA

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

REM | Dénia acomiada el diumenge la Lliga SUMA

La Lliga SUMA baixa el teló aquest diumenge 6 de maig amb la seua última prova en la qual més de 500 remers acomiadaran la competició. Els equips, malgrat que la lliga estiga sentenciada en moltes de les categories, eixiran motivats a la regata amb la finalitat d’acabar en el més alt de la classificació i mesurar les seues forces abans d’afrontar el Campionat d’Espanya.

En la categoria veterana femení tot està per decidir. Les xiques del Rem Denia, que a més competeixen a casa, són capdavanters amb quatre punts d’avantatge sobre l’Altea i el Benidorm, empatades. A les dianenses els bastaria amb quedar una posició per baix d’elles per a certificar el títol. En cas de veterans masculins, el Rem Denia ja es va proclamar campió de lliga en la passada regata d’Altea. En la seua trajectòria es troba un quatre de quatre en victòries, amb el que l’equip amfitrió buscarà el ple a casa.

Més de 500 remers acomiadaran la competició amb vista al Campionat d’Espanya

En categoria cadet, les xiques del Real Club Nàutic de Gandia també van certificar l’or a Altea i buscaran acabar la lliga de la millor manera possible. En cas dels cadets masculins, el Nàutic del Campello és primer, a dos punts de Santa Pola, amb el que per a certificar el liderat hauran de guanyar o quedar per davant dels seus adversaris. Tot està per decidir per a aquests joves i s’augura una regata que serà tot un espectacle.

Per a la categoria de juvenils, les xiques del Real Club Regates d’Alacant són les primeres actualment, a dos punts de les integrants del Nàutic del Campello. Els dos equips han anat alternant-se victòries i el títol es decidirà en Denia. Per la seua banda, els xics del Rem Denia que han guanyat tres de les quatre proves disputades, estan a quatre punts del Real Club Regates alacantí, i malgrat que no és definitiu, tenen el títol encaminat i no poden fallar en l’última prova. El Real Club de Regates d’Alacant també serà protagonista en l’absoluta masculina, ja que estan a dotze punts del Real Club Nàutic de Dénia i del Poliesportiu de València, motiu pel qual la lliga ja és seua.

Foto: Liga SUMA

Categorías Remo