Remo
»
»
»
»
»
REM | Cinc podis valencians en els Campionats d’Espanya

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: Levante, Castellón, Eldense y Elche.

REM | Cinc podis valencians en els Campionats d’Espanya

Positiva experiència dels clubs de la Federació de Rem de la Comunitat Valenciana (FREMOCV) en el Campionat d’Espanya per clubs de Outriggers celebrat el cap de setmana passat en les aigües del CEAR La Cartoixa de Sevilla. Foto portada: Real Club de Regates Alacant.

El Real Club de Regatas Alicante va quedar segon en la classificació general per clubs

En aquest destacat esdeveniment es va competir sobre les distàncies de 500, 1.000 i 1.500 metres, i en les categories Aleví, Infantil i Cadet, que ja coneixen als seus nous campions nacionals. Entre ells està el Real Club de Regatas Alicante, els qui es van portar l’or en els 4X masculí tant en Infantil (Julio Herranz, Arturo Vidal, Nicolás Cayuela i Alejandro Sala) com en Cadet (Alejandro Suárez, Guillermo Tomé, Felipe Nutz i Miguel Salas), a més de que van aconseguir la plata en el 2X Cadet femení (Alba Crespo i Alejandra Juan), signant una gran paper que els ha permès quedar segons en la classificació general per clubs únicament superats per l’espectacular actuació del Club Náutico Sevilla amb 9 ors, 2 plates i 1 bronze.

poliremocrcptorrevieja

També va tornar amb diversos metalls el Club Remo Cofradía Pescadores Torrevieja (a la foto interior publicada pel propi club), concretament amb dos bronzes obtinguts en el 2X i el 4X Aleví femení (Noelia Vladreau i Silvia González d’una banda i Marina Márquez, Laura López, Adriana Martínez i Cristina Alcañiz per una altra), mentre que no van poder pujar-se al podi, però van estar presents en aquesta destacada regata que va comptar amb més d’1.000 remers i remeres de nou comunitats autònomes diferents, el Club Náutico Santa Pola, el Real Club Náutico de Torrevieja, el Real Club Náutico de Gandia i el Club Náutico Campello.

Per consultar tots els resultats en les diferents categories, es pot fer gràcies a aquesta publicació de la Federació Espanyola de Rem:

Resultados de las Finales del Campeonato de España de Remo Olímpico de Alevines, Infantiles y Cadetes 2018

Categorías Remo