Remo
»
»
»
»
»
REM DE MAR | La Diputació d’Alacant recolzarà a dos equips femenins en el Mundial

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

REM DE MAR | La Diputació d’Alacant recolzarà a dos equips femenins en el Mundial

El cap de setmana vinent se celebrarà a Canadà el Campionat del Món de Rem de Mar, en el qual participaran dos equips femenins del Real Club de Regates d’Alacant que comptaran amb el suport de la diputació provincial.

En la presentació d’aquestes esquadres, que va tenir lloc dilluns passat 8 d’octubre, el diputat d’Esports Juanjo Castelló va voler subratllar que “l’esport alacantí torna a estar d’enhorabona”. Un acte al que també va assistir el vocal del RCRA, Ricardo Nutz, i les capitanes de les dues tripulacions: Violeta Belda i Rosa López.

“Sou un model per a molts joves que han trobat en vosaltres la inspiració necessària per seguir endavant amb els seus somnis”, va agregar Castelló.

Per la seua banda, el vocal de Rem del RCRA ha agraït el respatller del Govern Provincial i ha explicat que “en aquest tipus de proves en les quals es competeix en mar obert no només és rellevant l’estratègia i l’estat físic de les noies, sinó que també és determinant el vent, les ones i els corrents de l’aigua”.

Finalment, les capitanes de tots dos equips han coincidit a assenyalar la il·lusió amb la qual afronten el Mundial de Canadà.

Categorías RemoPolideportivo