Remo
»
»
»
»
»
REM | Els clubs valencians brillen en el Campionat d’Espanya de Yolas

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

REM | Els clubs valencians brillen en el Campionat d’Espanya de Yolas

El cap de setmana passat, els dies 3 i 4 de novembre, la localitat gallega de Marín (Pontevedra) va albergar el Campionat d’Espanya de Yolas. Un torneig nacional en el qual els clubs pertanyents a la Comunitat Valenciana van collir grans resultats. Fotografies: FRCV.

Vam tenir triple representació valenciana en Marín: el Real Club de Regates d’Alacant, el Real Club Nàutic Gandia i el Club Esportiu Voga. Tots ells, van sumar un total de set medalles: tres d’or, altres tres de plata i una única de bronze.

3 Ors

Com s’ha esmentat amb anterioritat, el Real Club de Regates Alacant va ser el millor club del medallero en la competició. L’esquadra alacantina va conquistar el primer metall d’or en la categoria absoluta femenina i el segon en la categoria de cadet masculí.

El Real Club Nàutic Gandia va ser l’altre club valencià que es va pujar al primer calaix del podi. Els gandienses es van alçar amb l’or en la categoria de veterans femenina.

3 Plates

El Real Club de Regates Alacant va sumar altres dues preseas a la seUa causa, això sí, en aquesta ocasió de color plata. Aquestes dues noves medalles van arribar en les categories de juvenil masculí i de veterans femení. Completant així un magnífic Campionat d’Espanya en ser protagonista de 4 de les 7 medalles valencianes.

El Real Club Nàutic Gandia per la seUa banda va ser l’artífex de la tercera presea de plata valenciana. Els de la capital de la comarca de La Safor es van pujar al segon calaix del podi en la categoria cadet femení.

1 Bronze

L’únic metall de bronze que va aconseguir l’expedició valenciana va ser obra del Real Club Nàutic Gandia, concretament en la categoria absoluta femenina.

Altres resultats

A més dels podis, el RCR Alacant va aconseguir una 4ª posició en cadet femení, el Club Esportiu Voga una altra 4ª posició però en veterans femení i una 6ª en veterans masculí, i finalment el RCNGandia va sumar una 4ª plaça en cadet masculí i una 5ª en absolut masculí.

Categorías RemoPolideportivo