Remo
»
»
»
»
»
REM | Coneix als campions de l’Autonòmic Remoergómetro 2019 SUMA

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

REM | Coneix als campions de l’Autonòmic Remoergómetro 2019 SUMA

El Pavelló El Raval de Gandia va ser l’escenari triat diumenge passat 13 de gener per a acollir el Campionat Autonòmic Remoergómetro SUMA 2019. Un campionat que es va iniciar sobre les 09.00 hores del matí i que va comptar amb prop de 400 participants. Fotografies: FRCV.

Prova de relleus

Categoria absoluta

El gran vencedor en categoria femenina va ser Secció Esportiva Universitat d’Alacant gràcies a un magnífic temps de 13:25:70. Per part seva, el Club Nàutic Campello es va fer amb la medalla de plata (13.40:90) i el Real Club Nàutic Gandia amb el bronze (14:13:00).

Quant als homes, es va imposar el Club Rem Cofradía Pescadors Torrevella després de parar el crono en 11.32:00. Van completar el podi SeccióEsportiva Universitat d’Alacant (11.47:00) i Club Nàutic Alacant Costa Blanca (12.02:90) en segon i tercer lloc respectivament.

La prova de relleus va ser la més multitudinària amb un total de 22 equips.

Resta de categories

Els més petits també van tenir el seu buit en el Campionat Autonòmic. En la categoria aleví, el Club Rem Cofradía Pescadors Torrevella va conquistar el doblet en aconseguir ser el millor tant en xics com en xiques.

En la categoria infantil també es va produir un doblet, però en aquest cas va anar a parar al Real Club Nàutic Torrevella. En últim lloc, i no per això menys important, es va disputar la prova de cadet on tan sols van participar xiques. El club més ràpid va ser el Real Club Regates Alacant.

Altres 14 mangues en modalitat individual

La jornada no va acabar ni moltíssim menys amb les proves de relleus citades fins al moment, sinó que es van celebrar altres14 mangues en modalitat individual corresponents a les categories aleví, infantil, cadet, juvenil, sub-23, Adm, absolut i veterà. Unes categories en les quals els podis van estar molt repartits.

El club més llorejat en les proves individuals va ser el Real Club Regates Alacant amb un total de 4 medalles d’or. Li va seguir en el podi el Real Club Nàutic Dénia amb 3 preseas d’or. Dos ors van aconseguir fins a un total de tres clubs: Real Club Nàutic Torrevella, Real Club Nàutic Campello i Club Rem Cia Gandia.

Per a finalitzar, es van conformar amb un únic or els següents clubs:Club Rem Cofradía Pescadors Torrevella, Real Club Nàutic Gandia, Club Nàutic Benidorm, Secció Esports Universitat d’Alacante i Club Esportiu Universitari Poliesportiu València.

El gran vencedor individual va ser el Real Club Regates Alacant amb 4 ors.

Categorías RemoPolideportivo