Remo
»
»
»
»
»
REM | Nadia Felipe, del CN Campello, acaba Subcampiona en el Campionat Espanya de Remoergómetro

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

REM | Nadia Felipe, del CN Campello, acaba Subcampiona en el Campionat Espanya de Remoergómetro

El Club Naútico del Campello està d’enhorabona. Després de dues setmanes plenes de competició on han disputat el Campionat Autonòmic, aquesta vegada els tocava a competir en una cita nacional. Fotografia portada: CN Campello.

D’aquesta manera, els remeros del CN Campello, després de disputar el Campionat Autonòmic 2019 SUMA, van viatjar fins a terres gallegues, concretament a Orense, per a disputar el Campionat d’Espanya de Remoergómetro.

Tres ors i una plata per al CN Campello

Allí, la figura destacada va ser Nadia Felipe, qui es va pujar en un total de tres vegades al podi. No obstant això, el més notori és que va aconseguir quedar Subcampiona d’Espanya de Remoergómetro en la modalitat de Pes Lleuger en una edició del campionat nacional en la qual han participat un total de 169 esportistes procedents de 40 equips de diferents Comunitats Autònomes.

Al costat de Ningú, també van defensar el nom del CN Campello la cadet Andrea Calixto, el juvenil Juan Manuel Velázquez i el sènior David Poves, per a disputar, a més, el Open d’Espanya de Rem ‘Indoor’, aparellat amb el Campionat d’Espanya.

Uns resultats positius

I és que, l’equip del Campello era conscient de la dificultat i nivell que existia en aquesta edició del Campionat d’Espanya de Remoergómetro 2019, per la qual cosa qualifiquen el resultat com molt bo «tenint en compte la quantitat de clubs que es desplaçaven fins a Galícia i el número de remerosde les expedicions assistents».

Categorías Remo