Restauración
»
»
»
»
»
»
El Museu Històric Municipal de València tindrà la seua reforma 

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

El Museu Històric Municipal de València tindrà la seua reforma 

La Junta de Govern Local ha aprovat l’obertura del procediment de les obres de reforma del Museu Històric Municipal, les obres duraran vuit mesos i costaran 838.000 euros.

El projecte és obra de Daniel Nebot, Premi Nacional de Disseny en 1995 i membre del col·lectiu La Nau

L’objectiu és adequar les instal·lacions que custodien els símbols més preuats com la Reial Senyera, La Sala Foral, en l’antiga església de Santa Rosa i decorada amb pintures de José Vergara, alberga entre altres relíquies l’ensenya referida, el  penó de la Conquesta, el Trofeu de la Conquesta, l’espasa del rei Jaume I. 

A més del quadre de la Immaculada i els Jurats d’Espinosa, el reliquiari de Sant Jordi, l’Arcàngel San Miguel o les Claus de la Ciutat, entre altres peces. La intenció del Consistori és posar en valor totes aquestes peces modificant de forma substancial les instal·lacions, que han d’assemblar-se més a un museu.

Per això, es reformaran totes les sales encara que la vitrina que guarda la Reial Senyera més antiga, es mantindrà en el seu lloc original. Es modificaran per a modernitzar la sala i adequar-la als estàndards actuals en qüestions de museus històrics.

Categorías Restauración