Rugby
»
»
»
»
»
RUGBI | El rugbi infantil continuarà lligat al nom del «Pantera»

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

RUGBI | El rugbi infantil continuarà lligat al nom del «Pantera»

Els principals equips de rugbi de la ciutat de València tornen a donar-se la mà. Les Abelles Rubgi Club, València Tecnidex, CAU València i Tamai seràn protagonistas de la segona edició del II Torneig Internacional de Rugbi Infantil Pantera, que torna a rebre homenatge a qui va ser per tants anys anima màter del rugbi valencià, l’ex jugador, entrenador i president d’Abelles, Jorge Diego el “Pantera”.

Fins a 12 clubs han confirmat la seua presència a l’edició d’enguany. Vora 800 esportistes participaràn. Just el doble que el curs anterior.

Increment de participació d’un 100%:

Les instalacions del poliesportiu Quatre Carreres, conegudes com la ciutat del rugbi i la oferta lúdica per a tots els participants i acompanyants han fet que la organització del torneig haja confirmat que l’increment de participants respecte de la primera edició és del 100%.

Este torneig va nàixer com a una iniciativa del club Les Abelles per a recordar el “pantera” a través de l’esport del baló oval i va decidir que siguera a través dels jovens jugadors infantils de les escoles valencianes.

Equips de fòra de València com ara Sitges, XV Sanse Scrumo o BUC Barcelona, han vollgut afegir-se la iniciativa i hi seràn a València per a la cel.lebració de la competició.

Categorías Rugby