Rugby
»
»
»
»
»
RUGBI | El stage de pretemporada del CAU Rugby Valencia en la bella Alcalá de la Selva

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

RUGBI | El stage de pretemporada del CAU Rugby Valencia en la bella Alcalá de la Selva

En un mes la Divisió d’Honor B començarà una temporada més. En la 18/19 el CAU Rugby Valencia, enquadrat en el Grup B, s’estrenarà davant el CN Poble Nou a domicili el proper 16 de setembre.

Per acabar de perfeccionar la maquinària, el staff d’entrenadors del club valencià ha dissenyat un stage de pretemporada de tres dies a Alcalá de la Selva (Terol). Fins a allí es desplaçaran del 31 d’agost al 2 de setembre.

L’escenari triat és un entorn privilegiat en el qual es respira naturalesa pels quatre costats. El CAU Rugby Valencia s’exercitarà durant aquests dies envoltats de muntanyes imponents i d’un clima agradable.

D’aquesta manera l’ardu treball físic que els ofereix als nostres xics serà més suportable. El stage ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcalá de la Selva, qui va acceptar la proposta dels valencians atorgant-los totes les facilitats.

L’equip pernoctarà en les instal·lacions de la Colònia Polster (Verge de la Vega). El staff d’entrenadors estarà conformat per Ricky Andrew, Cessar Camusso i Sergi Muñoz.

Categorías Rugby