Rugby
»
»
»
»
»
RUGBI | El CAU Valencia es porta l’apassionant derbi davant Les Abelles// Fotos

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

RUGBI | El CAU Valencia es porta l’apassionant derbi davant Les Abelles// Fotos

El CAU Rugby Valencia, militant de la Divisió d’Honor B, ha emprès la temporada 2018-2019 a tota velocitat.  I és que els pupils de Ricky Andrew només saben que guanyar: dues jornades disputades, dues victòries. Reportatge fotogràfic: Paula Marí.

En la primera jornada es van imposar 16-21 al CN Poble Nou, en la segona a Les Abelles per 28-17.

Es respirava un gran ambient en el Camp del Riu en els prolegómenos d’una trobada que no va defraudar gens ni mica i en el qual la intensa calor va ser protagonista. Des dels primers compassos el conjunt local va dominar el partit.

Mentre que Abelles es mostrava incapaç de mantenir l’esfèric, CAU traçava ofensives amb possibilitat d’assaig. L’irlandès Josh Mcilroy va executar a la perfecció diversos cops de càstig amb els quals les distàncies en el marcador cada vegada s’acusaven més.

Al descans, l’electrònic marcava 16-0 favorable al CAU. Una distància que seria insalvable per als visitants.

En la represa del partit, Les Abelles va reaccionar i va ser reduint distàncies en el marcador. Un assaig i transformació, i un assaig de càstig els donava ales per creure que una remuntada era possible.

Malgrat el gran arreón inicial de Les Abelles, Mcilroy tornaria a entrar en escena amb un assaig ben treballat per a davantera.

Al final, 28-17 favorable al CAU Rugby Valencia en un derbi apassionant que va suposar el debut de diversos jugadors Sub-20. En la propera jornada rebran al RC L’Hospitalet, i Els Abelles afrontaran un altre derbi davant el Andemen Tatami Rugbi Club.

De moment, CAU és tercer en la classificació amb 8 punts. Els Abelles són sisens amb cinc punts.

CAU Valencia - Les Abelles (Paula Marí)

Categorías Rugby