Rugby
»
»
»
»
»
RUGBI | Èxit rotund en la presentació de la temporada 18-19 del CAU Rugby Valencia

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

RUGBI | Èxit rotund en la presentació de la temporada 18-19 del CAU Rugby Valencia

El CAU Rugby Valencia ha realitzat la seua posada de llarg de la temporada 2018-2019en l’immillorable marc de la plaça interior de Nou Centre. Els equips de totes les categories des dels més petits del S6 fins a l’equip sènior ha desfilat per l’escenari.

Van assistir Maite Girau, regidora d’esports de l’Ajuntament de València, i José Luis López, president de la Federació Valenciana de Rugbi.

El director de gestió del club, Eduardo González ha estat l’encarregat d’obrir la presentació recalcant “l’esforç que suposa cada any superar l’aconseguit com a club a l’anterior, però que amb il·lusió i treball crec que ho tornarem a aconseguir”.

«Tenim per davant dels assoliments esportius, la prioritat de formar persones, bones persones”, va ressaltar Toni Gimeno, director tècnic.

Ricky Andrew, tècnic de l’equipo sènior, va destacar que l’objectiu esportiu d’aquest any és “aconseguir créixer en el camí, ens importa més el bon treball de cada setmana que el resultat de diumenge”.

Per la seua banda, el president ha incidit en l’important que és sentir el club com una família i la responsabilitat que suposa sumar una temporada més sent un club de referència per a molts. “He vist en els jugadors el mateix que sento jo. Estan orgullosos de ser del CAU”.

“El CAU cada any fa una excel·lent labor en el desenvolupament dels valors de l’esport”, va sentenciar el president de la Federació de Rugbi Valenciana.

Categorías Rugby