Rugby
»
»
»
»
»
RUGBI | La Vila Joiosa acollirà dos partits de la Selecció Espanyola femenina

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

RUGBI | La Vila Joiosa acollirà dos partits de la Selecció Espanyola femenina

La Vila Joiosa acollirà en el seu camp de rugbi els dos ‘test match’ que disputarà la Selecció Espanyola femenina en el municipi alacantí. Les rivals de les Lleones seran la selecció d’Hong Kong i la de Sud-àfrica. Foto: Federació Espanyola de Rugbi.

Per tant, la Vila Joiosa serà testimoni de dos partits del millor rugbi femení espanyol. Serà el dia 11 de novembre quan Les Lleones s’enfronten a la selecció de rugbi d’Hong Kong a partir de les 12:30, mentre que el 18 de novembre serà el torn de la trobada entre Espanya i Sud-àfrica a les 17:30. Tots dos duels es disputaran en el feu del CR La Vila, en el camp del pantà de l’Estadi de Rugbi de la Vila Joiosa.

Les Lleones són actuals campiones d’Europa i desenes en el ránking mundial

Aquests dos ‘test match’ són claus per a la classificació per al mundial de rugbi femení després que les regles canviaren i els privilegis dels participants del Sis Nacions (Anglaterra, Escòcia, Gal·les, República d’Irlanda, França i Itàlia) es veren afectats al no tenir accés directe al mundial.

Per tant, són de vital importància tots dos duels per a continuar posicionades entre les deu millors seleccions de tot el món. Així doncs, la Vila Joiosa jugarà un paper important a l’hora de recolzar a les Lleones en dos duels que, de segur, comptaran amb el respatler del públic per a aconseguir superar a Hong Kong i Sud-àfrica en una setmana gran per al rugbi femení valencià i espanyol en general.

Categorías Rugby