»
»
»
RUGBI | CAU i UCV assalten el liderat en 1ª i 2ª Territorial

La jornada número 4 en Primera i Segona Territorial del rugbi femení va deixar al CAU València com colíder després de vèncer en l’únic partit disputat en la primera divisió de la Comunitat Valenciana, mentre que el UCV va aprofitar el descans de Tecnidex per a aconseguir també el coliderato de 2ª territorial. Foto: CAU València Femení.

Primera Territorial

En aquesta categoria solament es va disputar un partit, el que enfrontava al CAU València davant l’Estudiants Rugbi Club. El duel es va saldar amb victòria del CAU per 65-5 en un xoc que deixa als valencians empatats a victòries amb Els Abelles a la part alta de la classificació amb tots dos quadres invictes. El partit va començar favorable als interessos del CAU en el minut 4, quan Hannah Larsen va anotar el primer assaig.

El partit entre CR Castelló i UA ha sigut ajornat al 2 de desembre a les 12:00

Larsen va ser la protagonista en el partit després d’anotar quatre assajos per al seu equip i aupar al conjunt del Camp de Rugbi El Riu fins a la victòria. Per part visitant, solament Laura Espada en el minut 13 va ser capaç de materialitzar un assaig sense la seua posterior conversió.

Segunda Territorial

San Roque i UCV Rugbi van disputar un interessant partit dissabte passat amb victòria visitant (15-22) que permet als universitaris assaltar el liderat, el qual comparteixen amb un Tecnidex que ha descansat aquest cap de setmana. El primer assaig va caure del costat universitari amb l’autoria d’Estela Salines en el minut 7. Va donar la volta el San Roque mitjançant els assajos d’Andrea (per dues vegades) i Laura per a posar el 15-5 en el minut 52, però finalment les visitants remuntarien mitjançant els assajos de Sandra i Maite.

El CR San Roque ocupa ara l’última posició en la classificació

L’altre partit disputat en la jornada 4 va ser el ANDEMEN Tatami 10-38 Els Abelles B. Una gran Ester López a l’hora de transformar els varis assajos d’Eva Rojas, Mercedes i Correcher van ser clau per a vèncer a un ANDEMEN Tatami que solament va poder batre la defensa dels Abelles B en dues ocasions, però sense posar en perill la primera victòria de la temporada per a les visitants.