Rugby
»
»
»
»
»
RUGBI | Les Lleones atropellen a Hong Kong en la Vila Joiosa

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

RUGBI | Les Lleones atropellen a Hong Kong en la Vila Joiosa

Diumenge passat 11 de novembre en el camp del Pantà de la Vila Joiosa la selecció espanyola femenina de rugbi XV va disputar el primer dels dos test matches que té agenciats per a aquest mes de novembre. Les xiques de José Antonio Barri no han pogut començar amb millor peu. Fotografia portada: Walter Degirolmo.

Les Lleones van atropellar a Hong Kong per un contundent 60-5, una victòria amb la qual han perllongat la seua imbatibilidad davant les asiàtiques. I és que les espanyoles no han perdut ni un sol partit en la seua història contra aquesta selecció.

Espanya va dominar la trobada des dels primers compassos del joc, una superioritat que es va reflectir en el marcador final.

Una melé arrasadora i la possessió de l’oval van ser les claus d’una engruixada victòria que va començar a gestar-se en el minut 6 on van arribar els primers punts de la capitana, Isabel Rico. Espanya va assajar fins a un total de deu vegades en un xoc brillant.

Esment especial a Paula Medín, que després de la lesió que va emmalaltir es va reincorporar a la disciplina de la selecció amb magnificència amb un hat-trick en la primera part. Barri va fer debutar a tres jugadores: Olivia Fresneda, Ruth Hernando i Maika Brust.

Dissabte que ve 17 de novembre, a partir de les 17:30 hores, Les Lleones es mesuraran contra les Springbooks.

Categorías Rugby