Rugby
»
»
»
»
»
RUGBI | Doble victòria valenciana en el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Sub-16 i Sub-18

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

RUGBI | Doble victòria valenciana en el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Sub-16 i Sub-18

L’aturada en la màxima competició espanyola de rugbi ha donat motiu al fet que aquest dissabte donara començament el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Rugbi en categories Sub-16 i Sub-18, on la Comunitat Valenciana ha collit un gran resultat en els seus partits davant la Selecció de Navarra. Foto: Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana.

En aquesta competició participen sis comunitats autònomes: la Comunitat de Madrid, vigent campiona d’ambdues categories; la Comunitat Valenciana, la Comunitat Foral de Navarra, les Illes Balears, Catalunya i Andalusia. El format de la competició és com el d’una lliga de cinc jornades (lloc que no hi ha primera i segona volta, sinó solament una volta), d’on eixirà el campió d’aquesta competició.

Arrencada imparable de la Selecció Valenciana en ambdues categories

En categoria Sub-18, els pupils de Tomás Pardo han quallat un sensacional partit en el Camp de la Universitat Pública de Navarra després d’endossar un contundent 0-63 a la Selecció Navarra. L’actuació estel·lar d’Andrés Arnau, amb quatre assajos i quatre transformacions, ha guiat als valencians fins al liderat en la primera jornada de competició.

Per part de la categoria Sub-16, la victòria ha sigut per un resultat més ampli, 0-106. Els valencians han castigat a una Selecció de Navarra minvada físicament i no han tingut pietat en la primera jornada. Ara, els pupils de José Hurtado es col·loquen també com a líders provisionals d’aquest campionat.

Ambdues seleccions no han encaixat cap punt en la seua expedició fins a la UPNA

En la jornada número 2 d’aquest campionat, ambdues seleccions valencianes rebran a la Selecció d’Andalusia en el que serà el primer partit a casa per als valencians. Aquesta jornada es disputarà el cap de setmana de l’1 i 2 de desembre, en amb prou faenes dues setmanes.

Categorías Rugby