»
»
»
RUGBI | Els lleons vencen a Namíbia amb la participació del valencià Álvar Moreno

La Selecció Espanyola de Rugbi XV disputava un amistós en la jornada vespertina de hui enfront del combinat de Namíbia, als qui han vençut per un resultat de 34-13 amb la participació d’un dels tres valencians convocats per a l’amistós d’avui, Álvar Moreno. Foto: Federació Espanyola de Rugbi.

El partit disputat en la Universitat Complutense de Madrid va començar amb els visitants per davant en el marcador gràcies a l’assaig i posterior transformació aconseguit per Damian Stevens. Prompte empatarien els lleons mitjançant l’assaig de Quentin García i la transformació d’Emiliano Calle, que posava el 7-7 una vegada transcorreguts 17 minuts de partit.

Guillermo Domínguez i Vicente de l’Hoyo, els altres dos valencians convocats, no van gaudir de minuts

De nou Stevens convertia una puntada de peu de càstig, però un assaig de càstig per als espanyols posaria per primera vegada a la selecció espanyola per davant en el marcador (14-10). S’arribaria al descans amb un resultat de 21-10 després de l’assaig de Víctor Sánchez la transformació d’Emiliano Calle.

Els segons 40 minuts van començar amb una altra puntada de peu de càstig per als visitants convertit per Stevens, únic artiller de Namíbia. No van poder sumar més punts els africans, que van veure com després del carrusel de canvis eren incapaços de perforar la defensa dels lleons. Un assaig de càstig i dos colps de càstig convertits per Emiliano Calle liquidarien el partit, que arribava a la conclusió amb el resultat definitiu de 34-13.

Álvar Moreno no va poder deixar la seua petjada en el resultat però va fer un bon paper

Per tant, victòria a casa davant una selecció potent com és Namíbia. La pròxima trobada amistosa que hauran de preparar els lleons serà en el mateix feu i a la mateixa hora, però dins d’una setmana, quan la Selecció de Samoa visite la Complutense per a enfrontar-se a uns lleons capaços de rugir a qualsevol equip.