Rugby
»
»
»
»
»
RUGBI | Les Lleones acaben la Sèrie Mundial de Dubai en desè lloc

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

RUGBI | Les Lleones acaben la Sèrie Mundial de Dubai en desè lloc

No ha pogut ser. Després que les nostres noies del combinat nacional de Rugbi 7-entre les quals es troba la valenciana Ingrid Algar i que està liderat pel tècnic Pedro de Matías, també valencià-, vencessin a Kenya (7-24), es van aconseguir classificar per a la Final del ChallangeTrophy.

No obstant això, les Lleones es veien les cares davant Xina, un dels seus rivals directes. Després d’una primera part marcada per l’assaig sobre la botzina de les xineses, el quadre dirigit per Pedro de Matías es va anar al descans per sota en el marcador (0-7). No obstant això, les nostres noies van tirar d’orgull i casta i, gràcies a un assaig transformat de Bea Domínguez, i van aconseguir igualar el partit a 7.

Van caure davant Xina per 12-7 en la pròrroga

Ja en la prorroga, la sort es va decantar el conjunt asiàtic, que es va portar el triomf i la novena plaça després d’un 0-5 en el període de pròrroga amb el resultat final de 12-7. D’aquesta manera, les Lleones de Pedro de Matías i la valenciana Ingrid Algar s’acomiaden de Dubai amb un desè lloc.

Categorías Rugby