Rugby
»
»
»
»
»
RUGBI | Les Lleones Seven vencen a Kenya i es classifiquen per a la final del Challenge Trophy

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

RUGBI | Les Lleones Seven vencen a Kenya i es classifiquen per a la final del Challenge Trophy

Per fi ens arriben bones notícies des de la Sèrie Mundial de Rugbi Seven de Dubai. Després del catastròfic dia d’ahir, en el qual les Lleones van sucumbir en els tres partits que van disputar (França 29-0, Canadà 29-7 i Fiji 5-17), les noies del seleccionador valencià Pedro de Matías han aconseguit segellar la passada a la final del Challenge Trophy. Fotografia: Federació Espanyola Rugbi.

La selecció espanyola femenina de rugbi sevens‘ha imposat a Kenya per 7-24. Les nostres han pogut així redimir-se amb una trobada en l’han estat superiors des dels primers compassos fins a la xiuletada final. La valenciana Ingrid Algar ha forjat un gran partit amb dos assajos.

Les Lleones Seven es mesuraran a Xina en la final del Challenge a partir de les 13:24 hora espanyola.

Precisament va ser Algar la que va avançar a Espanya en el marcador amb el seu primer assaig en el minut 2. La seva companya Patricia García transformaria per posar un 0-7 que les kenyanes no trigarien a replicar.  Oelo  i Adhiambo  posaven el 7-7  dos minuts després.

En el minut 9 Olivia Fresneda sortiria al rescat per tornar a posar per davant a Espanya (7-12), un filó que va aprofitar la valenciana Ingrid Algar per signar el seu segon assaig en el minut 11 i Patricia García paaa transformar-ho (7-19).

Iera Echebarría, qui sortiria en el minut 7, anotaria el 7-24 final en el minut 12.

Així doncs Xina espera en la final del Challenge, que com s’ha comentat amb anterioritat se celebrarà a les 13:24 hores, en un duel directe per la permanència en les Sèries. Espanya arriba al xoc amb només dos punts d’avantatge amb el que estreba fonamental guanyar.

Categorías Rugby