»
»
»
»
RUGBI | La Vila aconsegueix una victòria importantíssima davant el Complutense Cisneros

El camp del Pantà acollia en el matí del diumenge 16 de desembre un partit fonamental en la lluita per la permanència en la Divisió d’Honor, elit del rugbi espanyol. Un xoc en el qual s’han enfrontat el C.R. La Vila i el C.R. Complutense Cisneros. Fotografia: C.R. La Vila.

La Vila s’ha imposat davant la seua afició al conjunt madrileny per un ajustat 18-17 en la dotzena jornada de la Lliga Heineken, inici de la segona volta. Un resultat amb el qual s’afermen en la novena posició de la taula i continuen posant terra pel mig amb el descens.

Els jonenses van haver de remuntar un 0-5 advers per a portar-se la trobada.

El partit no va començar bé per als interessos dels alacantins, de fet va anar costa amunt. Molt va trigar l’electrònic a moure’s, concretament vam haver d’esperar al minut 29 quan José Luis de la Vall assajava per a avançar als visitants (0-5).

Tocava reaccionar si La Vila no volia sortir-se del partit i el va fer. Matías Jara, qui està a un nivell excepcional les últimes jornades, donava la volta al marcador amb un assaig i transformació per a anar-nos al descans 7-5 a dalt.

Matías Jara va iniciar la remuntada per a anar-nos al descans (7-5).

A la represa l’esquadra local va sortir molt més endollada i els punts no van trigar a succeir-se. Miguel Lainz assajava en el minut 45 per a continuar augmentant l’avantatge (12-5). La Vila va continuar estrenyent l’accelerador amb dues puntada de peu de càstig de Matías Jara que en el minut 59 feien el 18-5.

Els alacantins es van relaxar i els madrilenys van anar menjant-los terreny. André Sayal assajava en el minut 75 per a reduir les distàncies fins al 18-10 que transformava Andrew Norton (18-12). Finalment Richard Stewart assajaria signant el 18-17 final. Afortunadament no va haver-hi temps per a més i La Vila es va portar una victòria clau per a l’objectiu de la temporada.

Amb aquests resultats, La Vila és novena en la classificació amb 22 punts.