Rugby
»
»
»
»
»
RUGBI | El valencià Álvar Gimeno, millor jugador de desembre de Divisió d’Honor

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

RUGBI | El valencià Álvar Gimeno, millor jugador de desembre de Divisió d’Honor

El jugador valencià Álvar Gimeno, integrant del VRAC Formatges Entrepinares, ha estat triat pel jurat dels Premis Constellation Rugbi com el millor jugador de la Lliga Heineken del passat mes de desembre. Fotografia portada: VRAC.

Un reconeixement que ratifica el que ja fa anys que és un fet: el potencial del canterà del CAU Rugbi València. Un Álvar que no només està guanyant títols amb el seu equip a nivell espanyol sinó que a més és un dels habituals de les convocatòries de la selecció espanyola.

El valencià, canterà del CAU Rugbi València, és internacional per Espanya.

El jurat ha volgut destacar de l’internacional per Espanya el “gran equilibri que exerceix en el seu joc tant en defensa com en atac” des de la seva posició de segon centre. Un Álvar al qual també consideren com un dels millors placadores per la seva contundència i efectivitat en el placaje.

Un jurat que també el considera com un dels millors placadores de la Lliga per la seua “contundència i efectivitat en el placaje”. Han volgut acabar amb els afalacs remarcant la seua “intel·ligència a l’hora de llegir el joc”, la qual cosa el converteix en efectiu i desbordador davant el rival.

El jurat li considera com un dels millors placadores de la Divisió d’Honor.

Álvar, titular indiscutible per a Diego Merino en el VRAC Formatges Entrepinares, ha militat en clubs com el ja esmentat CAU Rugbi València, BurnsideRFC New Zealand o Cisneros Rugby Madrid. En la seva faceta internacional, suma 11 convocatòries amb el XV Lleó.

Categorías Rugby