»
»
»
»
RUGBI | El CAU València protagonitza l’única victòria valenciana en Divisió d’Honor B

La setzena jornada de Divisió d’Honor B Grup B no ha oferit resultats positius per als equips que representen la Comunitat Valenciana, ja que només el CAU València ha collit el triomf. A prop s’ha quedat Les Abelles d’acompanyar-los, però van caure per solo un punt. Foto: CAU València.

Comencem amb la victòria del CAU València a casa de la UE Santboiana B per 12-46. El conjunt local va proposar un partit igualat des del primer moment. Els primers 40 minuts van transcórrer amb aqueixa igualtat malgrat la victòria per 12-22 del conjunt valencià amb la qual es van anar al descans, però la segona meitat seria molt diferent, ja que el CAU va assecar als locals i va monopolitzar el resultat per a posar el definitiu 12-46.

El CAU València puja momentàniament al segon lloc

Per part seua, Les Abelles ha collit una dura derrota, però no per la seua contundència sinó pel seu ajustat resultat (40-39 davant Sant Cugat). Els valencià van remuntar un 20-3 en contra i van arribar a posar-se per davant en el minut 75, quan l’electrònic il·luminava un 33-39 que no anava a oferir bons resultats, ja que en el minut 85 els locals assajarien i transformarien en l’última possessió per a donar-li la volta a la trobada i véncer per tot just un punt.

Més contundent va ser la derrota de ANDEMEN Tatami Rugbi, que rebia la visita del líder Bantierra Fènix Zaragoza, que no va tindre pietat a l’hora de desenvolupar tot el seu poder ofensiu sobre la gespa del Camp del Riu. Malgrat tot, els locals es mantenien amb vida al començament del segon temps, però el vendaval aragonés va assotar als gualdinegros, que van acabar collint la derrota per 10-55.

Les Abelles es troba en quarta posició mentre que ANDEMEN Tatami és huité

També folgada va ser la derrota de Tecnidex València (14-45), que no va poder detindre a un Poble Nou que va acabar assaltant el Camp de Quatre Carreres després de quasi rematar el partit en la primera meitat, quan tots dos equips van marxar als vestuaris amb el 7-26, el qual va ser una llosa difícil d’alçar per als valencians, que no trobaven els buits en atac i es notaven superats en defensa per a finalment encaixar el definitiu 14-45.

Finalment, el UER Montcada no pot abandonar l’última posició del grup B després de consumar una altra derrota, aquesta vegada per 24-34 davant un RC L’Hospitalet que va suar de valent per a saltar el feu Montcada. El partit semblava obrir-se amb el 10-21 en el minut 55 i amb una gran ratxa del club català en la parcel·la ofensiva, però els valencians van posar la igualada en el marcador en el minut 70 (24-24), però van acabar caient amb una puntada de peu de càstig i un assaig amb el temps ja complit.