Rugby
»
»
»
»
»
RUGBI SEVEN | Les Lleones es colen en el QF d’Or de les Sèries Mundials de Sydney

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

RUGBI SEVEN | Les Lleones es colen en el QF d’Or de les Sèries Mundials de Sydney

El mes de febrer ha començat amb la tercera Sèrie Mundial de l’any de Rugbi Seven per a les Lleones, que s’ha disputat a Sydney. Malgrat quedar enquadrades en el complicat Grup C al costat d’Austràlia, els Estats Units i la Xina, la selecció femenina absoluta ha desplegat un gran joc.

Les pupil·les del seleccionador valencià Pedro de Matías han aconseguit classificar-se als QF d’Or, o cosa que és el mateix, consolidar-se com una de les 8 millors seleccions del món. Una recompensa que ha estat possible gràcies a les victòries davant els Estats Units per 14-21 i davant la Xina per un ajustat 12-14 .

Després de vèncer a USA i la Xina, Espanya passa als QF d’Or de Sydney.

Les Lleones, entre les quals es trobava la valenciana Ingrid Algar, li ho van jugar tot en l’última trobada davant les xineses ja que van emprendre la Sèrie Mundial de Sydney amb derrota davant Austràlia per 19-0. Les aussies no van donar opció a les nostres malgrat no haver comptat amb una de les seves principals estrelles: Charlotte Caslick.

Però el partit vital davant la Xina sí s’ha guanyat catapultant a les Lleones Seven als QF d’Or, objectiu amb el qual van partir a la ciutat australiana. En la nit de divendres a dissabte, a partir de les 03.34 hores, s’enfrontaran a la selecció d’Irlanda. Tant de bo aconsegueixin enderrocar a les irlandeses i continuar somiant.

A les 03.34 hores espanyola d’aquesta nit de divendres a dissabte es mesuraran davant Irlanda

Categorías Rugby