Rugby
»
»
»
»
»
L’alcalde de València rep al Rugbi Túria després del seu ascens

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Joan Ribó
El alcalde de Valencia, Joan Ribó, recibiendo a las representantes del Rugby Turia. Foto: Rugby Turia

L’alcalde de València rep al Rugbi Túria després del seu ascens

El alcalde de Valencia, Joan Ribó, recibiendo a las representantes del Rugby Turia. Foto: Rugby Turia

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha rebut al Club Rugbi Túria en reconeixement pel seu ascens a la Divisió d’Honor B (DHB) en el seu primer any d’existència. En la seua primera temporada, el Rugbi Túria ha aconseguit consolidar una sòlida estructura, 100% femenina, amb dos equips i 66 fitxes de jugadores, gràcies al treball constant dels seus dos socis fundadors: Rugbi Club València i Tatami Rugbi Club.

L’equip de Rugbi Túria està dirigit per María Ribera García i presidit per Alba Gallart i formen un projecte integrador amb l’objectiu de conjuminar el talent femení valencià que hui dia competeix en altres clubs xicotets: «La temporada que ve serà tot un repte per a nosaltres i no sols a nivell esportiu, sinó econòmic i organitzatiu.»

L’ALCALDE DE VALÈNCIA HA REBUT A UNA REPRESENTACIÓ DE JUGADORES I DIRECTIVES DEL CLUB, AIXÍ COM ALGUNS DELS SEUS PRINCIPALS PATROCINADORS

Al seu torn, Alba Gallart apunta que: «Qualsevol ajuda per part de les institucions i empreses valencianes serà clau per a aconseguir els nostres objectius, ja que hui dia, per la nostra antiguitat, no podem accedir a les subvencions públiques que estan salvant l’esport valencià».

El mèrit del Rugbi Túria no està tant en els fitxatges sinó en el valor afegit que li ha aportat al planter un cos tècnic del qual no gaudeixen altres projectes. Internacionals com María Ribera i Ana María *Aigneren, i figures d’ampli recorregut en el rugbi femení com Eva Martínez, es van unir per a dissenyar una metodologia i implantar uns valors que han portat al club a l’ascens a *DHB.

ALBA GALLART HA TRANSMÉS A l’ALCALDE I Al SEU EQUIP DE GOVERN LA IMPORTÀNCIA DEL SUPORT INSTITUCIONAL I EMPRESARIAL PER A ACONSEGUIR ELS OBJECTIUS

«Per a nosaltres són tan importants els resultats esportius com el posar en valor un projecte que aposta per la dignificació del rugbi femení i en el qual es valora als seus professionals pel que són, d’ací una aposta tan rotunda pel staff tècnic».

Joan Ribó
Joan Ribó, recibiendo al Rugby Turia en el Ayuntamiento de Valencia. Foto: Rugby Turia

Por Golsmedia

Categorías RugbyMés esport