Servicios
»
»
»
»
»
»
Dos milions de persones utilitzen el carril bici a València 

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

Dos milions de persones utilitzen el carril bici a València 

Moltes persones han presentar les queixes sobre les inauguracions dels carrils bici i del Anell Ciclista, no obstant això des que aquest servei es va posar en actiu el nombre d’usuàries i usuaris que utilitzen el carril diàriament no ha fet més que aumentar.

En 2 anys un total d’1.930.536 usuaris han utilitzat el carril bici situat al carrer Xàtiva

La Regidoria de Mobilitat assegura que el carril bici del carrer Xàtiva va acollir el mes passat més de 5.000 persones diàries circulant amb bicicleta o patinet elèctric. Desenes de persones van acudir a l’acte del dissabte a l’esplanada de la Plaça de Bous de València per a donar suport a una iniciativa que busca «la llibertat d’elecció a l’hora de la mobilitat».

La coordinadora del Congrés Ibèric de la Bicicleta, Belém Calahorro assegurava que València és una ciutat perfecta per a la bicicleta i on els nivells de pol·lució superen els recomanats, per això no anima a utilitzar certs mitjans de transport.

Durant la celebració de l’aniversari del carril bici, es va anunciar la inauguració d’un nou comptador d’usuaris, el dispositiu visibilitzarà en temps real el nombre de persones que discorren per aquest tram del carrer Xàtiva.

Categorías Servicios