»
»
»
»
»
BÀSQUET | La tercera edició del basketball València challenge està preparada

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

BÀSQUET | La tercera edició del basketball València challenge està preparada

Es celebrarà entre el 13 i el 16 d’Abril i reunirà a València a prop de 2000 jugadors de vora 200 equips de tota Espanya.

20 ciutats espanyoles hi estaràn representades a més del conjunt francés del Marsella, convidat per la organització per a la disputa d’este Challenge, que destaquen el recolzament que està fent-se per a que siga l’únic on estiguen presents totes les categories, des d’aleví fins senior.

També és destacable la valúa de la unió entre clubes en unificar-se els torneigos Claret i Basketball València Challenge.

En quatre dies es jugaran quasi 500 partits a les seus d’Alboraia, Burjassot, Godella, Tavernes Blanques, Mislata i València, on els seus clubs més importants també han donat el seu recolzament al torneig.

Aixi que vora 3000 persones es donaràn cita a la ciutat de València durant este cap de setmana llarg amb l’impacte també econòmic que supossa per a la ciutat i rodalies perquè s’ha confirmat ja la ocupació de 1100 places hoteleres.

Turisme esportiu i competició de totes les edats es donen la mà en València amb la disputa d’esta tercera edició del València Basket Challenge.

Categorías Sin categoría