Atletismo
»
»
»
»
»
ATLETISME | Tot preparat per a l’inici de la lliga de divisió d’honor 2017

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

ATLETISME | Tot preparat per a l’inici de la lliga de divisió d’honor 2017

Ja està tot preparat per a la possada de llarg de la màxima categoría de l’atletisme espanyol. I ho farà amb una gran representació valenciana. Amb el Playas de Castellón disputant tant categoría masculina com femenina, l’acompanyaran esta temporada en l’èlit de l’atletisme nacional el València i el Juventud Atlética d’Elx en dones i l’Elx Decatlon i el Club Atletisme Fent Camí de Mislata en homens.

València, Playas de Castellón i Juventut atlética d’Elx, representants femenins.

Dissabte vinent, el València Club d’atletisme iniciarà la defensa dels 24 titols de lliga de divisió d’honor d’atletisme. Ho farà a les pistes d’Anoeta, a San Sebastián. Serà el primer quadrangular de la temporda i a més de l’equip valencià hi participaràn el Atlético San Sebastián, el Super Amara BAT d’Irun i les xiques del Ria Ferrol-Concepción Arenal.

victorias 4

En paral.lel, el Club d’atletisme Playas de Castellón, encetarà com a local la lliga de clubes. Serà a les pistes del poliesportiu Gaetà Huguet on l’equip de La Plana tractarà de donar el primer pàs, i ho farà junt al Juventud Atlética d’Elx, el Avinent de Manresa i el Piélagos de Santander.

Playas de Castellón, Elx Decatlón i Fent Camí de Mislata, representants masculins.

Pel que fà a la categoría masculina, l’actual campió, el Playas de Castellón i el Puma Chapin de Xeres, están preparats per a viure un mà a mà espectacular. Huit titols tenen cadascun. A esta primera jornada, l’equip de Castelló viatjarà a Saragossa per enfrontar-se a la Universitat de Burgos, a la Reial Societat i al Simpli-Scorpio 71 local.

FinaDH16 Castellón 050 2

L’equip de l’Elx Decatlón acollirà l’inici de la competició de lliga. Son els representants de la provincia d’Alacant en categoría masculina en divisió d’honor. Tindràn que lluitar amb el Club Atletisme Fent Camí de Mislata, el Cueva de Nerja-UMA de Màlaga i el Tenerife Caja Canarias.

Categorías Sin categoría