Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | La Comunitat Valenciana estarà ben representada al nacional júnior

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

BÀSQUET | La Comunitat Valenciana estarà ben representada al nacional júnior

Després de disputar-se la fase final del campionat junior de bàsquet ja coneguem els equips que representaràn la Comunitat Valenciana al Campionat d’Espanya de clubes.

En categoría masculina, València bàsquet va proclamar-se campió en guanyar la final a Seguros Meridiano Fundación Lucentum per 59 a 76. Va ser un partit igualat al primer quart, però després València bàsquet va marcar diferències. Fins i tot, als ultims minuts del tercer quart, el conjunt alacanti, que oficiava com a anfritrió feia comptes dels punts pels que podía perdre per a no quedar fòra de la cita nacional.

interior basket ok

Al final, els dos conunts estaràn al Campionat d’Espanya després de la disputa d’un autonòmic on el jugador del València Josep Puerto, qui ja ha debutat amb el primer equip, va ser anomenat com a MVP.

En l’encontre anterior, l’equip de L’Alfàs del Pí PN Serra Gelada va guanyar amb una cistella sobre la botzina a TAU Castelló per 86 a 83.

Pel que fa a la categoría femenina, la final la disputaren els dos equips ja classificats per al nacional. Picken Claret va proclamar-se campió en vencer València bàsquet per 63 a 52. Els dos equips acompanyaràn a l’equip local, Melía Alacant Fundación Lucentum Akra, en la cita del Campionat d’Espanya de bàsquet júnior.

Categorías Sin categoría