»
»
»
»
»
POLIESPORTIU | Què vore i on anar este cap de setmana

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

POLIESPORTIU | Què vore i on anar este cap de setmana

Estes son algunes de les alternatives que volem oferir a aquells que els agraden els esports en general, més enllà del futbol.

Potser la cita més atractiva del cap de setmana es produïrà al Trinquet Pelayo, on pot decidir-se la final del XXVI de la lliga profesional d’escala i corda si diumenge a les 11 i mitja, l’Ajuntament de Benidorm, representat per Pere Roc II, Félix i Monraban superen a l’Ajuntament de Vila-real, amb Soro III i Javi, després de col.locar 1-0 el cap de setmana passat.

Atletisme de màxim nivell

Per als amants de l’atletisme, tenim competició de màxim nivel tant a Elx, amb la disputa de la primera jornada del Campionat d’Espanya de clubes de divisió d’honor femení, i a les pistes del Gaetà Huguet de Castelló on es cel.lebrarà en categoría masculina. Els dos están programats per a dissabte a les 17 horas.

Apnea i boxa

Per als amants de les emocions fortes, dos cites: Una a la piscina coberta de Canet d’En Berenguer on diumenge es disputarà el campionat autonòmic d’apnea, i l’altra al club de boxa d’Elx on dissabte a les 21 hores està prevista la cel.lebració d’una vel.lada, el tercer memorial José Hernández.

Escacs i golf

Més tranquilitat per a altres dos esdeveniments: D’una banda la decissió del campionat d’Espanya absolut d’escacs a Sagunt i d’altra la Copa Levante de golf, al club Panoràmic de Castelló.

Rem i ciclisme

Dos notes més per al cap de setmana poliesportiu. A Altea, la X regata de la lliga SUMA i a Pinedo, la prova del campionat júnior de ciclisme.

Handbol

I fòra de les fronteres autonòmiques estarem molt pendents de dos representants de l’handbol valencià: L’Elx Mustang, el nostre representat a la Copa del Rei de Porriño i el Castelló, que es juga a Euskadi estar la temporada vinent a la divisió d’honor de l’handbol femení espanyol.

Així que, com poden comprobar, ampla oferta poliesportiva per a poder gaudir este cap de setmana.

 

Categorías Sin categoría