»
»
»
»
»
REM | Emocionant final de lliga amb la disputa de la penultima prova

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

REM | Emocionant final de lliga amb la disputa de la penultima prova

Només dos regates per a la fi de la lliga SUMA de rem de banc fixe. Altea acollirà diumenge als més de 500 remers que hi participaran a esta penúltima regata de la temporada.

Més enllà de la decisió final al voltant de qui será el campió autonòmic, la regata agafa importància en poder decidir-se la participació de molts regatistes al Campionat d’Espanya.

 

IMG_2846

A la categoría veterana femenina, l’equip d’Oliva es trova estabilitzat al lideratge, sumant 6 punts més que el segón classificat, l’equip de Benidorm. Este cap de setmana, el conjunt de La Safor pota conseguir el titol de lliga.

En veterans homens, l’equip del Club Nàutic de Gandia, amb identic avantatge, 6 punts sobre el segon, el Nàutic de Torrevieja i 13 per damunt del Rem Dénia, també tenen una bona opció de descobrir el seu estat de forma de cara al nacional.

Als cadets femenins, l’equp de Santa Pola tindrà que consolidar el primer lloc diumenge, i en categoría masculina, Campello, per davant de Santa Pola i Alacant, continua al capadavant, encara que amb el titol de campio de lliga per decidir-se.

Finalment, els juvenils femenins, amb l’Altea que juga a casa, i el masculí amb Campello i Alacant en dura lluita per convertir-se en campions. Mentre que el titol absolut femení, l’equip de Campello ho te pràcticament fe.

La cita, diumenge, a Altea.

 

Categorías Sin categoría