Atletismo
»
»
»
»
»
ATLETISME | La Federació torna a organitzar la gal.la anual

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

ATLETISME | La Federació torna a organitzar la gal.la anual

La Gala de l’Atletisme de la Comunitat Valenciana ja té els seus guardonats, l’acte, organitzat per la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana, tindrà lloc a les 21:30 hores divendres que ve 5 de maig.

Els guanyadors en categoria absoluta han sigut dos olímpics, el velocista Orlando Ortega, del C.A.Vall d’Albaida, que enguany milita com a atleta independent, i la saltadora de llargada Concha Montaner que vist els colors del Platges de Castelló.

maxresdefault

En el capítol de clubs, els trofeus són per a Platges de Castelló en hòmens i València Esports en dones, ambdós conjunts compten amb un impressionant palmarés, campions d’Espanya tant en pista coberta com a l’aire lliure, i subcampions continentals.

En categoria promesa han resultat vencedors dos alacantins del club platges de Castelló, Paula Ferrandiz, medalla de bronze en llançament disc en el campionat Mediterrani Sub’23, i  Fernando Ramos, finalista en el Sub’23 de Tunis i doble campió d’Espanya en salt de llargada, pista coberta i aire lliure.

Els premis veterans han recaigut, en l’atleta del CA Crevillent, Mª Teresa Ruzafa, campiona d’Europa en camp a través i subcampiona en 1500m i 3000m pista coberta, i en el gandià del club atletisme l’Espenta, Juan Ramón Pous, campió del món en 800m a l’aire lliure.

Es proclamen millors júnior, dos atletes internacionals del Platges de Castelló, Carmen Ramos, mundialista i doble plusmarquista espanyola, pentathlon (4.036) i heptathlon (5.493), i Thierno Amadou Barry, també mundialista i campió d’Espanya en salt de llargada a l’aire lliure.

En l’apartat de promoció reben els premis juvenils, la llançadora de martell del Córrer el Garbí de Gandia, Gema Martí, 5a en l’europeu i campiona d’Espanya, i el mediofondiste del  València Esports, Enrique Herreros,  bronze en el campionat d’Europa a l’aire lliure.

Els guardonats en categoria cadet, Aurea Blasco del Córrer el Garbí de Gandia, campiona d’Espanya d’hivern en llançament de disc i en pes baix sostre, i Hector Gasulla del Platges de Castelló,  campió d’Espanya en proves combinades.

En esta edició també es vol reconéixer la labor de l’estament “arbitral”, concedint la menció de millor jutge de l’any al valencià Carlos Velasco, que compta amb una àmplia trajectòria, amb actuacions en campionats d’Espanya i internacionals.

En l’apartat d’entrenadors el premi ha recaigut en Claudio Veneziano, per les mans d’este tècnic italià establit a Castelló passen els millors saltadors del panorama nacional i internacional.

La Federació Valenciana recupera esta gala amb l’objectiu de convertir-la en un fita en el calendari, per a donar merescut reconeixement a l’extraordinària labor que realitza tota la família atlètica al llarg de l’any.

Categorías Sin categoría