Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | Gran cap de setmana per a cadets i júniors

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

BÀSQUET | Gran cap de setmana per a cadets i júniors

La competició organitzada per la Federació de bàsquet de la Comunitat Valenciana ha encumbrat als seus campions tant en cadets com en júniors.

València bàsquet i Restaurante Caruso BF San Blas de Alicante son els campions cadets de la temporada 16/17.

L’equip de la capital derrotava a la final a PN Serra Genada de L’Alfàs. Tots dos equipos arribaven invictes a l’ultim encontre. En un partit de gran efectivitat pel costat taronja, València bàsquet va aprofitar un gran final del segon quart per a anar-se’n al marcador i ja no afluixar fins el 95-70 final. Els dos equipos representaràn a la Comunitat Valenciana al Campionat d’Espanya de clubes.

Al partit pel tercer lloc, CA Montemar va superar el València Genovés per 65 a 52.

En categoría femenina, Restaurante Caruso BF San Blas Alicante es proclama campió i conclou la fase com a invicte després de superar a l’ultim partit a València bàsquet per 60 a 56. El Pilar és subcampió en superar el Picken Claret per 55 a 54, i acompanyarà al San Blas al Campionat d’Espanya cadet femení.

Als cadets, la Fundación Lucentum classifica els dos equips per al nacional

En paral.lel, Alacant i Crevillent acollien les finals en categoría júnior on València bàsquet, en homens, es proclamava campió en vencer a l’amfitrió, Seguros Meridiano Fundación Lucentum per 76 a 59. Josep Puerto va ser nomenat MVP del torneig. Els dos equips hi seràn al Campionat d’Espanya.

p1bevg9tc41cpek1r8dp11dc17o5c

A la entrega de premis, on estigué present Salvador Fabregat, president de la Federació de bàsquet de la Comunitat Valenciana, s’entregà el premi de campió femení el Picken Claret que guanyava 63 a 52 també a Lucentum. Danna Grenald, del Claret, va ser designada com a millor jugadora del torneig.

Categorías Sin categoría