»
»
»
»
»
REM | La mar, convertida en camp de boniques batalles esportives

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

REM | La mar, convertida en camp de boniques batalles esportives

La presència a les aigues d’Altea d’un vent de al voltant de 12 nucs de força, ha convertit la X Regata de la Lliga SUMA de rem en una mena de camp de batalles al mar, on ha ixit guanyador, en quasi totes les categories el Nàutic d’El Campello.

Només resta una regata per al final de la Lliga i continuen les sorpreses.

Al veterà femení, Altea, que a la ultima prova va fer un huité lloc, ha guanyat a casa. Des dels primers metres de la seua mànega, donava a conèixer les seues intencions, el que l’ha valgut per a finalitzar la prova amb proe avantage respecte dels seus rival per abastar així, el millor temps. La segona manga ha sigut per a El Campello, per davant de les grans favorites, Oliva i Benidorm.

remo interior ok

Pel que fa al veterà marxulí, el Nàutic de Gandia ha tornat a pujar al mes alt del podi en una gran regata. Tot i que l’equip Rem Dénia era qui aturava en primer lloc el cronòmetre, les compesacions feien que l’equip de La Safor sumara un nou triomf. Mal resultat per al Nàutic de Torrevieja, el que fa que el Nàutic de Gandia fregué el titol de lliga. El tercer lloc ha sigut per el Nàutic d’El Campello.

Als cadets, s’han complit els pronòstics. Les xiques de Santa Pola han guanyat per davant del Nàutic de Dénia i el segon equip de Santa Pola. Als xics, El Campello tornava a guanyar, encara que el més importat ha sigut la prova de maduressa donada per estos jovens remers en condicions meteorológiques tan adverses.

remo ok

Als juvenils, El Campello s’ha fet en la victòria tant masculina com femenina. En homens, es garanteixen, a falta de una prova, el titol de campions de lliga.

El proper 7 de maig, les aigues de Dénia hi seràn testimoni de la ultima prova de la temporada, abans del Campionat d’Espanya.

Categorías Sin categoría