»
»
»
»
»
REM | La Lliga SUMA conclou amb el Real Club Regatas d’Alacant com a triomfador

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

REM | La Lliga SUMA conclou amb el Real Club Regatas d’Alacant com a triomfador

La lliga SUMA de rem en banc fixe va concloure a aigües de Dénia en una jornada final reialment emocionan on el Real Club Regatas d’Alacant ha obtés la medalla d’or en quatre de los huit categories participants.

A la categoría de veterans femenins, el Náutico de Campello ha superat en esta ultima regata als dos liders, Oliva i Benidorm, que finalitzen amb les medalles de plata i bronze, respectivament. La regata va ser un colze a colze entre El Campello i Oliva, on el conjunt alacantí va proposar un ritme imposible d’abastar per a la resta, sobre tot perquè Oliva hi era conscient de que el segon lloc els proclamava campiones de lliga.

remo interior ok

El Regatas d’Alacant ha aconseguit l’or en veterans masculins. El seu nivell de competició l’ha permés imposar-se els liders, el Nàutic de Gandia i el Nàutic de Torrevieja. Per a l’equip de La Safor, el segón lloc a la regata tenia sabor a or perquè era prou per a convertir-se en campions de lliga.

Els cadets femenins de Santa Pola tornaren a mostrar que hui per hui no hi tenen rival i tornaren a superar les xiques del Nàutic de Dénia. Als masculins, Campello aconseguia l’or i el titol de lliga. Plata per al Nàutic de Santa Pola i el bronze sigué doble per a Alacant i Campello en empatar en temps.

Punt final per a la Lliga SUMA que deixa pàs al Campionat d’Espanya de rem.

Categorías Sin categoría