»
»
»
»
»
VELA | la Copa provincial de València fa parada al Real Club Nàutic de Gandia

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

VELA | la Copa provincial de València fa parada al Real Club Nàutic de Gandia

Va completar-se el programa previst de tres proves, valedores per a la Copa provincial, encara que el vent s’ha fet de pregar fins que s’ha mantingut a una mitjana de 10 nucs.

Els liders de la prova a les seues respectives clases, deprés de les dos proves de dissabte, no han errat perquè el marge a les tres primeres places hi era minim. El valencià Experto, un X41 armat per Luis Gutiérrez s’ha fet amb la primera possició després d’obtindre els temps compensats per davant de Brujo (Swan 42) d’Alberto de Castro.

vela interior ok

El tercer lloc del podi ha estat compartit per Barbablu (RCN Gandia) de Carlos Pavía i Llevant Blau Regata (CN Cullera) de José Vives.

A la clase ORC 2, el vaixell Slainte d’Alejandro Grau, amb el segon lloc de diumenge, sumat als dos primers de dissabte, fan que guanye el trofeo a Gandia. Segón lloc, a només un punt, per al New Sisters, del nàutic de Gandia, de José Luis Oltra, mentre que el Kim, de Lythogoe Yann, només ha pogut ser tercer.

En ORC 3, la victòria també s’ha quedat a Gandia perquè el Formidable de Vicente Meseguer, ha guanyat les tres mànegues. Superiritat incontestable. Per darrere, el Crysel de Miguel Cebolla, també del RCN Gandia.

A la ORC 4, victòria per a Caballeros, de José Vicente Caballero (RCN Gandia) seguit de Un Mar sin Barreras i tercera plaça exaequo per a Fandanguito de Ignacio Frasquet (RCN Gandia) i Sarantín II de Vicente San Juan (CN Cullera).

Categorías Sin categoría