»
»
»
»
»
VOLEIBOL | El campionat d’Espanya infantil es disputa a Castelló

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

VOLEIBOL | El campionat d’Espanya infantil es disputa a Castelló

El Club voleibol Mediterráneo de Castelló s’ha convertit en el clàssic organitzador del Campionat d’Espanya infantil masculi en ser el quart any consecutiu en que la Real Federación Española de Voleibol asigna el conjunt del Grau este important torneig.

24 equips de tot el país lluitaràn desde hui per convertir-se en el millor equip juvenil nacional. 3 seus acolliràn els partits: el Ciutat de Castelló, el Pablo Herrera i el pavalló Emilio Fabregat.

Com a club organitzador, el Mediterràneo participarà tractant de millorar la novena posició del curs passat. Però no serà l’unic representant de la Comunitat Valenciana al campionat. Estarà acompanyat pel Salesianos d’Elx, el Benicolchón Playas de Benidorm i el Santo Domingo voleibol Petrer, tres equips de la provincia d’Alacant.

La organització d’un event d’este volum no és gens sencill. El Mediterràneo, club que fins esta temporada comptava amb equip a la superlliga masculina, està pendent de tots els detalls. L’ajuntament i la diputació de Castelló recolzen l’event, tant com la consellería d’educació i el Vila-real CF.

Categorías Sin categoría