»
»
»
»
»
WATERPOLO | L’Elx aconsegueix l’ascens a primera divisió i el Godella puja a segona

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

WATERPOLO | L’Elx aconsegueix l’ascens a primera divisió i el Godella puja a segona

El Club Waterpolo Elx femení ha aconseguit l’ascens a primera divisió després de guanyar la divisió d’honor de la Comunitat Valenciana, classificar-se per a la fase d’ascens de la segona divisió nacional i guanyar un torneig perfecte on tots els partits s’han comptat per victòries. Així, ha aconseguit una plaça en primera divisió per a la propera temporada.

L’equip il.licità acudia a Madrid amb totes les esperances i el primer pas a la fase de grups el donà superant el Urbat Ike basc per 13 gols a 6.

L’enfrontament amb l’equip amfitrió, el Colmenar Viejo, va supossar una nova victòria, en este càs per 16 a 7, i la classificació matemàtica per a les semifinals.

Ara només restava conéixer si l’accés al penultim partit era com a primer o com a segon, i la victòria davant el CW Levante per 18 a 6 va deixar clara la superiritat del CW Elx.

En semifinals, tot i arribar al descans igualades (2-2) amb el Mallorca Waterpolo Club, l’Elx va jugar una gran segona part per a superar-les per 11 a 5 i guanyar plaça per a la final, on les esperaba el Urbat Ike basc. I es va cumplir el somni il.licità, que esperaven des de fa tres anys, la victòria i l’ascens a primera divisió.

El Godella puja a segona divisió 

D’altra banda, el CN Godella masculí jugarà la propera temporada a segona divisió després de disputar la fase nacional d’ascens. L’acompanyen en l’ascens el CN VAllirana i el CN La Latina.

waterpolo interior

Finalment, l’equip infantil del CW Elx s’ha proclamat campió autonòmic i es classifiquen per al campionat d’Espanya que es disputarà a Màlaga a principis del mes de Juliol.

Categorías Sin categoría