»
»
»
BÀSQUET | Els campions de minibàsquet es coronen a Mislata

El pavelló El quint de Mislata va comprobar com EMB Godella, NB Torrent, CB Benicarló, València BC, NBF Castelló, Roquette Benifaió i EB Llíria es proclamaven campions de la Comunitat Valenciana de minibàsquet a les diferents categories.

A l’aleví masculí IR autonòmic, EMB Godella va superar a la final el València BC per 54 a 44 on el conjunt de L’Horta va ser superior a la primera meitat, va vore com l’equip de la capital reaccionava al tercer quart recuperant el desavantatge al marcador, fins a empatar el partit. Als minuts finals, una xicoteta renda per al Godella va ser ben gestionada i acabà siguent definitiva.

minibasket interior 1

Gran final es va vore a l’aleví masculí IR preferent, on el NB Torrent va guanyar el CB Benidorm per 85 a 73. L’equip torrentí que ja guanyava per 20 punts al descans, va controlar l’encontre fins a la fi.

El CB Benicarló va fer-se amb el títol aleví masculí IR 1ª zonal en superar el Actualia Albubasket d’Alacant per 51 a 23, on un parcial de 0-16 a la segona part va ser clau per a que els benicarlandos disputaren uns tranquils minuts finals.

Ja a la categoría femenina, València BC, amb Inés Monteagudo com a MVP, va marcar distàncies des del primer quart per a proclamar-se campió en vèncer el Delikia Sport-UPB Gandia per 57 a 31.

minibasket interior 2 ok

La preferent femenina sigué per al NBF Castelló, que tingueren que lluitar molt al primer quart, on el Martinez Valls d’Ontinyent va jugar molt be però les castellonenques van desapegar-se al marcador als ultims minuts del segon quart, ampliant el seu avantatge fins el 62-46 final.

Finalment, el benjamí autonòmic sigué per al Roquette Benifaió que guanyà València BC per 49 a 34 i en la final més emocionant, EB Llíria superà UPB Gandia per 41 a 40, amb un tir lliure anotat als ultims segons.