Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | La federació de la Comunitat Valenciana lliura els premis anuals

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

BÀSQUET | La federació de la Comunitat Valenciana lliura els premis anuals

La temporada esportiva ja va acabant-se i és moment de fer balanç del curs. Així ho està fent la federació de bàsquet de la Comunitat Valenciana que ja ha lliurat els guardons a les províncies de València i Castelló.

Amb un auditori plé, la federació va reconèixer l’esforç dels júniors i seniors, arreplegant els seus premis campions i subcampions de cada grup.

gala basket 1

L’instant més emotiu va produïr-se en guardonar a Javier Catalá de l’equip Rockeros Che i Teresa Rosas del Futvolket Bàsquet Club. Els  premis duen els noms de la familia Arnau, una de les gran llegendes del bàsque valencià i d’Àngela Gómez.

Son els jugadors en actiu de major edat. Javier en té 56 anys i Teresa ja ha fet els 53.

El trofeu Família Arnau va crear-se a la temporada 2003-04 i duu el nom de la familia valenciana que més temps ha disfrutat a les canxes. De fet, Pipo encara fa algún pinet. Amb anterioritat, els guanyador d’este premi sigueren José Arnau Ruvira (C.B. Barrio del Cristo), Ramón Tomás Lamarca (C.B. Sedaví), José Carrasco Escoda (C.B. Barrio del Cristo), Juan Martí Lluc (B.C. Meliana), Julio Correcher Gómez (C.B. Barrio del Cristo) y Lorenzo Vilanova Monsoriu (B.C. Meliana), José Manuel Navarro Linares (C.D. Escuelas Pías), Vicente Pastor García (C.D. Escuelas Pías), Enrique Van-Hassel (basket Club Peñíscola), Jose Mª Pizcueta Mateu (C.B. La Pobla de Vallbona), Eduardo Ordóñez Martínez (C.B. Benetússer), Paco Giner Tortosa (CB Benetússer) i Miguel Casares Guna (CB L’Horta Godella).

També hi hagueren reconeixements especials

Els reconeixements especials han sigut per a José María Andreu, Lola Valls i el Club Atlético Montemar. A la entitat alacantina, la federació li entregarà el premi demà a Palau de congresos d’Alacant.

El president de la valenciana, Salvador Fabregat, va entregar els guardons que reconeixen la seua contribució al bàsquet, la seua dedicació i l’esforç constant. Andreu va ser president del San José i fundador del Club bàsquet Campanar, on continua 32 anys després. Valls és presidenta del NBF Castelló des de fa més de 10 anys i és una de les persones més compromesses amb el bàsquet femení.

Categorías Sin categoría