»
»
»
NATACIÓ | Rocío González-Espresati representarà a Espanya a Israel

La direcció téncica de natació de la Real Federació espanyola de natació ha donat a conèixer la composició de l’equip nacional júnior que participarà al Campionat europeu de Netanya (Israel) del 28 de juny al 2 de juliol. I a la llista trobem la nadadora de la secció de natació del Club tennis Elx Rocío González-Espresati.

Esta jove nadadora acumul.la un 2017 reialment brillant. Al mes de febrer, va obtindre la medalla de bronze al Campionat d’Espanya de llarga distància que va cel.lebrar-se a Mataró baixant de la hora. Els 5000 metres de la prova hi era la de major llargària que havia recorregut. Hi havia acudit com a campiona d’Espanya de 3000, amb rècord nacional inclós.

Va acumulant experiència nacional i internacional

A Abril, va repetir el bronze, en este càs al campionat d’Espanya absolut de Pontevedra, recordem, amb edat júnior. Al campionat va participar el millor de la natació espanyola i també d’altres països es tactar-se d’una prova open. Rocío, amb 16 anys, va ser quinta a la final A dels 200 lliures, bronze en la categoria absoluta jove i rècord autonòmic. Als 100 lliures sigué tercera a la final B absoluta i als 400 va guanyar la final C.

Més recentment, el passat maig, junt al seu entrenador Fran Amat, Rocío va participar a Itàlia a la Energy Standard Cup. Era la primera crida de la selecció espanyola. Ara arriba la segona. De segur que hi hauràn moltes més.