»
»
»
»
»
REM | Els participants al Campionat d’Espanya es posen a punt a Alacant

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

REM | Els participants al Campionat d’Espanya es posen a punt a Alacant

La ciutat d’Alacant va ser escenari del Campionat autonòmic de rem olimpic. Mes de cent embarcacions s’han enfrontat a les modalitats skiff, doble scull, dos sin timonel i quatre scull. Ha sigut la ultima prova abans dels campionats d’Espanya.

A només dos setmanes de la cita nacional, els remers juvenils i absoluts valencians han mostrat el seu potencial amb les seues palades llargues i potents. L’objectiu, gens senzill, hi era augmentar la distància respecte a la resta de rivals donat l’interes dels remers per abastar els titols autonòmics en joc.

remo interior 1 ok

Pel que fa a alevins, infantils i cadets, tots han sabut demostrar maduressa a l’aigua i capacitat per a defendre els seus clubs. Tots ells han lluitat per mantindre la bona direcció de la embarcació buscant així els primers llocs.

L’equip amfitrió, el Real club de regates d’Alacant ha sigut el millor. Tretze medalles, cinc d’or, tres de plata i cinc de bronze ha estat la collita. Per darrere, el Real Club Nàutic de Torrevieja i el nàutic del Campello han aconseguit sis medalles cadascun.

remo 3 ok

 

Els campionats d’Espanya es celebraràn del 23 al 25 de juny a Sevilla per a les categories de veterans, absoluta, sub23 i juvenil, i quinze dies després a Banyoles per a alevins, infantils i cadets.

 

Categorías Sin categoría