»
»
»
»
CICLISME | El Gegant de pedra d’Alcora corona els campions d’Espanya d’ultramarató

La localitat castellonenca d’Alcora sigué seu del Gegant de pedra, prova que va servir per a conéixer els nous campions d’Espanya de BTT Ultramarató. Joseba Albizu (Lagun Onak), que l’any passat va ser segón, es proclamà campió després dels 200 quilòmetres de recorregut marcats per la pluja que va caure a bona part de la carrera.

Guillem Muñoz, de la selecció catalana, es va fer amb la medalla de plata mentre que doble campió d’Espanya, Brandan Márquez, de la gallega, va completar el podi.

La resta de campions sigueren Cristóbal Carnicer en sub23, Pablo Ballester en master 30A, Carles Herrero en master 30 B, Alfredo Padilla en master 40A, José Sánchez en master 40B, Miguel Ángel García en master 50A, José Ignacio Saura en master 50B, Janet Solsona en dones i Clara Pirla en fémines master 30.

Espectacular recorregut al voltant del parc natural del Penyagolosa

El recorregut d’enguany ha patit un canvi respecte de 2017 perquè a Vistabella del Maestrat, no s’ha entrat al poble per la senda del Mas del Collet. S’ha baixat fins la carretera de Sant Joan, direcció Vistabella i es puja pel cami del Mas del Boiro fins el poble. Tot el recorregut al voltant del parc natural del Penyagolosa es converteix en un luxe per als participants.