»
»
»
»
»
VELA | La regata Costa Azahar compleix 21 anys

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

VELA | La regata Costa Azahar compleix 21 anys

El dia 23 de juny està marcat amb lletres daurades al calendari de la categoria reina de la vela a la Comunitat Valenciana perquè torna a disputar-se la Regata Costa Azahar. Esta prova es troba dins del circuit d’alt nivel de creuers i és puntuable per a la Copa d’Espanya ORC de la Zona del Mediterrani.

La Costa Azahar, prova consolidada dins del calendari nacional, és la regata referent de la província de Castelló i es tracta d’una competició singular. Santiago García Serrano és el delegat de vela del Nàutic de Castelló i vicepresident de la Federació de vela de la Comunitat Valenciana i espera «que una volta hem superat la crisi, la flota es recupere. Les expectatives son bones i esperem tindre 40 vaixells a l’aigua per a la competició. Als pijors anys només hi competiren 12, l’any passat ja en tinguerem 26 i entrenem que la flota està en clara recuperació».

La clàssica regata castellonenca vol recuperar-se de la crisi 

García s’ha mostrat convençut de que «la regata es convertirà en un éxit no només a l’aigua, també a la seua vessant social. El que pretenem és que els regatistes s’en vajen després de viure una bonica experiència i vullguen tornar al Real Club Nàutic de Castelló». Per cert que es dona la circunstància que en les dates de la regata s’inclou la nit de Sant Joan amb l’alicient extra que hi supossa.

La regata es cel.lebrarà amb el sistema de competició ORC, amb diferents nivells per a poder acollir a tots els participants, la qual cosa significa una aposta pel futur de la regata per part dels organitzadors que hi homologuen el reglament a les principals regates que es cel.lebren i es cel.lebraràn al Mediterràni.

Categorías Sin categoría