»
»
»
»
»
VOLEIBOL | Danira Costa, referent del volei valencià, renova amb l’Haro Rioja

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

VOLEIBOL | Danira Costa, referent del volei valencià, renova amb l’Haro Rioja

Danira Costa, la millor jugadora valenciana, és fruit del i per al voleibol. Naixcuda a Almoradí, son pare, Venancio Costa, va ser jugador internacional i olimpic a Barcelona’92 com a jugador i a Sydney com a entrenador, tota una eminència al voleibol espanyol. Sa mare, Danira, també va ser internacional, en este càs per Méxic. Els dos van coincidir a les Illes Canàries.

Danira Costa va decidir ser jugadora de voleibol als 11 anys. Genéticament estava més que preparada. Va pasar pel centre d’alt rendiment de Xest i un any després ja vivia a Sòria on es preparava a la concentració permanent de la selecció júnior. Des d’aquell moment: Múrcia, Burgos, Menorca i Haro. Sabia, des de molt jove, que no hi havia possibilitat de tindre una carrera quedant-se a casa.

Internacional absoluta, jugarà la tercera temporada a La Rioja

Pascual Saurín va ser en primer en convocar-la per a la selecció absoluta. I ara és fixa. Fa uns dies el seu equip l’Haro Rioja Voley va informar que Danira Costa era la primera jugadora renovada per al nou projecte del club a la Superlliga femenina. Serà la tercera temporada de la valenciana a El Ferial.

La col.locadora ha sigut una peça clau en el seu equip, que ha aconseguir, per segon any consecutiu classificar-se per a la fase final pel titol de lliga. Numèricament, Costa ha participat en 24 partits amb una efectivitat del 26,36%.

 

 

 

Categorías Sin categoría