»
»
»
»
»
HANDBOL | Convocatòries de les seleccions nacionals per als jugadors valencians

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

HANDBOL | Convocatòries de les seleccions nacionals per als jugadors valencians

 

La jugadora de l’Handbol Mislata, Elena Martínez, es troba concentrada amb la selecció juvenil que participarà al Campionat d’Europa d’Eslovàquia. És una de les 16 jugadores cridades per Alfredo Rodríguez, seleccionador nacional. A la primera fase del torneig, que començarà el dia 10, Espanya s’enfrontarà a la pròpia Eslovàquia, Serbia i Noruega.

També en categoria femenina, Carlos Viver i Susana Pareja, seleccionadors absoluts femenins, han cridat a quatre jugadores valencianes, per a l’equip nacional absolut «B». Dos d’elles juguen al Mecalia Atl. Guardés, es tracta de la portera Estela Carrera i la primera linia Àfrica Sempere. Les altres dues, juguen a l’Elx Mustang i son Laura Herández i Ivet Mussons. Esta setmana disputaràn dos partits amistosos front a Romania a la localitat aragonesa de Monzón.

Aguillela i García, amb la promeses i Sarió, al mundial juvenil

Per la seua banda, els jugadors de Fertiberia Puerto Sagunto, Marcos Aguilella i Òscar García, es troben disputant el torneig de les sis nacions a la localitat francesa de Dijon, a les ordres del també valencià Pachi Martí, seleccionador promeses.

Juan Antonio Sarió, del Fertiberia Puerto Sagunto i David Soriano, jugador del CD Agustinos d’Alacant, estàn formant part de la selecció espanyola juvenil que disputaràn des del 8 d’Agost, el mundial de Georgia, on a la primera fase tindràn com a rivals als combinats de Rusia, Tunísia, Serbia, Mèxic i Eslovènia.

Finalment, el porter del conjunt del Camp de Morvedre, David Bruixola, s’ha proclamat campió d’Europa d’handbol platja a Croàcia.

Categorías Sin categoría
Salir de la versión móvil