»
»
»
»
»
CICLISME| Alejandro Martínez i Raúl Granados participaran als Europeus de pista a Portugal

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

CICLISME| Alejandro Martínez i Raúl Granados participaran als Europeus de pista a Portugal

La Selecció Espanyola de ciclisme en pista ha fet pública la llista de convocats per al Campionat Europeu Sub-23 i Junior en pista, que es celebrarà aquest mateix mes a la ciutat d’Anadia (Portugal), a la que es troben dos ciclistes de Sant Vicent del Raspeig. Foto: Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig.

Alejandro Martínez (a la foto de portada) és una de les grans esperances ciclistes del ciclisme en pista a Espanya en la modalitat de velocitat. L’alacantí és poseidor del títol de campió d’Espanya sub-23 a la modalitat del quilòmetre aconseguit el passat mes d’octubre. A més, tot i estar en edat junior, va aconseguir la medalla de plata a la categoria absoluta, només superat per Pepe Moreno.

Per la seua banda el també resident a la localitat de Sant Vicent del Raspeig, Raúl Granados competirà a la categoria junior de fons. El jove ciclista arribarà al campionat com a triple sub-campió de la Comunitat Valenciana a les modalitats individual, Scratch i puntuació. Tot i no aconseguir la medalla d’or a l’autonòmic, si que ho va fer al campionat d’Espanya a la modalitat puntuació, la seva especialitat.

Els dos ciclistes de la Comunitat Valenciana viatjaran a Portugal el pròxim dia 16 com a campions d’Espanya a les seues proves.

Categorías Sin categoría