»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | La Pobla de Vallbona revalida l’Autonòmic de Frontó Parelles

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

PILOTA VALENCIANA | La Pobla de Vallbona revalida l’Autonòmic de Frontó Parelles

El club de El Racó de la Pobla de Vallbona ha revalidat el títol de frontó Parelles que van aconseguir la passada edició, tornart-lo a guanyar, a més, amb els mateixs integrants, Pasqual i Moro (vestits de roig a la foto principal), que es van imposar a Adrián de Museros i Alejandro de Paterna (vestits de blau a la foto de portada) al frontó de Massanassa en un encontre que va ser suspés fa 10 dies degut al temporal. Foto: Fedpival.

L’encontre, entre 4 dels millors jugadors del panorama actual, va estar molt igualat durant tot l’encontre. A pesar que els de Vallbona sempre van anar un parell de punts per davant, els del club Cheste, gràcies en part a la màgia que demostrava en cada punt Adrián de Museros, es mantenien dintre de l’encontre i fent suar als rival, fins que Pasqual i Moro es van distanciar, per acabar emportant-se la partida per 41 punts a 32.

Es la cinquena edició que s’emporta el club de la Pobla de Vallbona, sent aquesta vegada la més espectacular, al repetir l’èxit amb la mateixa parella que ho aconseguí al 2016 i davant un rivals de gran entitat.

Categorías Sin categoría