Atletismo
»
»
»
»
»
ATLETISME | Dotze atletes valencians han disputat campionats internacionals a Kenya i Polònia

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

ATLETISME | Dotze atletes valencians han disputat campionats internacionals a Kenya i Polònia

Son díes importants per al futur de l’atletisme a la Comunitat Valenciana. El Campionat del món juvenil s’ha disputat a Nairobi. La capital de Kenya ha mesurat el potencial dels millors atletes del planeta en esta franja d’edat i allí han representat a Espanya Enrique Llopis (110mt), Jorge Davila(decatló) i Gema Martí (martell).

De la mateixa manera, els millors atletes sub 23 del continent s’han donat cita en la pista polonesa de Bydgoszcz. El sintètic blau polonés ha sigut testimoni del pas dels esportistes més destacats en categoría promesa. Una categoria, antesala de la seua etapa sènior, en la que ja molts d’ells han competit -i en més d’un cas superat- a rivals de major edat en els campionats absoluts dels seus respectius països o inclús internacionals. Este últim esglaó abans de deixar definitivament les categoríes inferiors ha tingut també presència d’atletes de la Comunitat Valenciana. És el cas de Fátima Diame (llargada i triple), Paula Ferrándiz (pes i disc), Carla Masip (1.500ml), Osarumen Odeh (martell), Daniel Cerdán (200ml), Álvaro Martínez (altura), Fernando Ramos (llargada), Marcos Ruiz (triple) i Pablo Trescoli (decatló).

És el moment de les categoríes inferiors abans de que arranque el Campionat del món de Londres per als majors. A més, encara falta una gran competició per a la nostra pedrera, el Campionat d’Europa júnior tindrà lloc en Grosseto i en esta localitat italiana també hi haurà presència destacada d’atletes amb llicència per la federació d’atletisme de la Comunitat Valenciana.

Categorías Sin categoría