»
»
»
»
»
VOLEIBOL | L’illa Grau de Castelló fitxa el col.locador del CV Teruel

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

VOLEIBOL | L’illa Grau de Castelló fitxa el col.locador del CV Teruel

Es diu Sergi Reñé, te 20 anys, fa 2.01 d’alçada i s’ha afegit al projecte del UBE L’Illa Grau, representant valencià a la propera temporada de la Superlliga Masculina de voleibol.

És el segon fitxatxe del conjunt castellonenc després del retorn d’Oscar Prades. Reñé, naixcut a Barcelona, és col.locador, te una gran projecció i aplega, per damunt de tot per «la confiança que em donà Enric Bescós. Ha sigut uon dels motius que m’han dut a jugar esta temporada amb l’equip grauer. A més, el club m’ha possat moltes facilitats per a poder estudiar a Castelló».

Sergi va debutar a la Superlliga masculina a Andorra. Les dues temporades posteriors va formar part de la concentració permanent de la federació espanyola a Palència, programa de desenrollament i tecnificació per a jugadors entre els 16 i els 19 anys. La temporada passada va jugar al campió de la Supercopa d’Espanya, ja com a internacional juvenil i júnior.

Ha participat al pre-europeu i a l’europeu juvenil. «És un projecte molt interesant i crec que tenim un equip molt competitiu. Segur que si treballem be podem fer una gran temporada». Este és el pensament de Sergi Reñé, que va a ser un dels pilars de L’Illa Grau en la temporada del seu retorn a la màxima categoria del voleibol espanyol.

 

Categorías Sin categoría